Ревюта Технологии

Hyper Alloy Origins Core, компактен дизайн и солидна изработка

24.07.2021

author:

Hyper Alloy Origins Core, компактен дизайн и солидна изработка

Клавиатурата Alloy Origins Core TKL на HyperX за първи път излиза в края на 2019 г. и включва персонализирани линейни механични суитчове HyperX Red. След това те представиха версия с HyperX Aqua превключватели, наподобяващи Cherry MX Brown / тактилни суитчове.


Функционалност

HyperX Alloy Origins Core е изключително компактна ten-keyless клавиатура, която използва персонализирани механични суитчове на HyperX. Създадени специално за геймъри, тези суитчове осигуряват най-добрата комбинация от производителност, стил и надеждност.

Бутоните разполагат и с добре поставени светодиоди за ярко RGB осветление. Не само това, но клавиатурата има добре балансирано време за натискане и задействащата сила на самите бутони, за по-добри точност и отзивчивост.

Alloy Origins Core има и вградена памет с три профила за персонализиране, също така свързаността на клавиатурата е чрез USB Type-C до A.

Клавиатурата има и 100% Anti-Ghosting функции , N-Key Rollover , LED индикатори и медийни контроли.


Дизайн

Alloy Origins Core има и изцяло алуминиев корпус, поддържащ клавиатурата  стабилна. Тя също така разполага с крачета, които позволяват да избирате от три нива на наклон.

Елегантния Ten-Keyless Form Factor на клавиатурата предлага повече място за вашата мишка и съответно за по-големи и плавни движения с нея. Клавиатурата е чудесен избор за хора, на които им липсва място за full-size клавиатури, a и с премахващия се Type-C кабел можете лесно да вземете клавиатурата с вас, ако пътувате.


HyperX Alloy Origins Core е една от най-добрите механични клавиатури за игри за хората, които се нуждаят от по-компактен модел. Въпреки нейния  малък форм-фактор, тя не изостава от към характеристиките, качеството на изработката и производителност. Това е отличен избор за хората, които разполагат с по-малки пространства за своята гейминг машина, или пък за хората, които често пътуват и искат да разцъкват въпреки, че са на път.

HyperX Alloy Origins Core може да намерите в сайта на Gplay.BG – ТУК

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *